diumenge, 17 d’agost del 2014

Trajectòria Personal

Jéssica Gallardo neix a Catalunya al 1980.
      És resident a l'Hospitalet del LLobregat des  d' aleshores. Es va diplomar en Educació Social al 2003. Sempre ha treballat amb persones en diversos projectes socials amb la petita i gran infància, adolescència i també amb treball amb famílies, passant per  l' àmbit del lleure fins a l'àmbit de justícia .
     Compaginà des d' aleshores, els seus estudis del món social amb la Dansa. 
 Mentre cursava els estudis d' Educació Social a la facultat, inicià la seva trajectòria de dansa a l' escola Anna Maleres. 
Allà va estudiar ( dansa clàssica, contemporània, claqué, jazz, història de la dansa, flamenc ). Al centre de Dansa va tenir     l' oportunitat de conéixer a grans mestres i també gaudia d' una vida més saludable i alegre...
     En el procés dels seus estudis a la facultat i ballant, li començà a aparèixer una molèstia a la zona lumbar, aquell fet li va moure a experimentar amb el propi cos, a aprendre més,  a anar portant més consciència allà on la Ment mai arribava.
        En aquests procés també va realitzar durant tres anys una formació com a Terapeuta de Shiatsu a l' escola de Shiatsu i Moviment amb David Ventura a Gràcia ( BCN ); així continuava el seu camí de treball i de consciència corporal.
      Vaig començar les meves primeres classes de Ioga al 2011 també a l' Hospitalet del LLobregat amb la professora Eulàlia Muñoz, fent  Sivananda Ioga, de la qual també estic enormement agraïda.
     Durant dos anys  va estudiar música moderna i cant Modern  a l' Escola de Música Municipal de Badalona ( EMMB )
     Un dia ballant, un gran amic, David Lloret ( professor de Ioga Iyengar a Girona ) em va dir que, per què no provava un dia de fer Ioga , jo no sabia què era això , pensava que m' avorriria.
   Des d' aleshores no he deixat de practicar Ioga Iyengar al Centre de Ioga Iyengar de Barcelona ( CIIB ) amb Sílvia Ros i Jordi Martí, professors Sèniors avançats. D'això ja fa més d'onze anys.
     Actualment soc professora Certificada pel ( RIMYI ) Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute. També soc sòcia de l' AEYI         ( Associació Espanyola de Ioga yengar ) . Continuo en constant formació realitzant estades i workshops amb d'altres professors avançats del mètode Iyengar. Estudio dia rere dia i visc amb entusiasme la meva dedicació i passió pel ioga.
Agraeixo enormement i de tot cor la dedicació exclusiva dels meus professors que ens transmeten dia rere dia i amb fidelitat les ensenyances del nostre mestre, Guruji BKS Iyengar.
 Aquest és un camí que només acaba de començar …
… És sincerament un camí sincer...
Om

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.