dimarts, 21 de juliol del 2015

Quotes de Soci i Preus Mensuals. CURS 2017-2018

Matrícula pel Curs 2017-2018

Si aquest  Nou Curs estas pensant en practicar MOLT de  IOGA durant la setmana,  aquest curs ho aconseguiràs!!

Fer-se Soci del Centre amb Tarifa Plana et dona l'avantatge de poder gaudir de descomptes en els cursos Intensius que anem fent  els caps de setmana durant l'any i d'altres Activitats. També rebràs entrades per a convidar amics perquè vinguin a fer classe. 

Preus Matrícula

- Matrícula Setembre : 20 € Promoció per a  Socis i Nous alumnes que es facin   socis al mes només de Setembre.
- Matrícula Octubre: 20 € per a Socis i 40 € per a nous alumnes. 
- Matrícula Novembre: 38 €
- Matrícula Desembre-Abril:35 €
- Matrícula Abril fins Juny: 20 €
- Juliol no es paga matrícula

* La matrícula es paga cada curs escolar; és a dir cada Setembre i et cobreix l,assegurança personal legal per possibles danys durant un any sencer i També pots fer ús de tot el material del centre sense cap cost adicional.

*** Per avançar en ioga és necessari una certa regularitat i un compromís en la pràctica. 

 ***La matrícula i els pagaments de les mensualitats són per curs sencer; és a dir que si decideixes donar-te de baixa has d'avisar amb 15 dies d'antel.lació. 
Si durant quinze dies del mes no ens avises que vols deixar d'assistir a les classes, el mes es pagarà sencer, i les classes sempre seran recuperables sempre en Tarifa Única, mai en Tarifa Plana. És a dir que si només assisteixes a una classe o a mig mes; la mensualitat es pagarà sencera i tindràs les teves classes a recuperar. En cap cas,  es retornarà l'import abonat ni es pagarà mitja mensualitat.

***Si deixes de vindre durant un mes sense comunicar la teva baixa, perds la teva plaça en aquell horari.


QUÈ NECESSITO PER A LA PRÀCTICA DE IOGA ?

- La pràctica de Ioga Iyengar es fa sempre sense mitjons.

- Samarreta còmode d'esport, leggins o pantalons curts. Roba que em permeti moure'm lliurement, mentre practico.


- No cal portar res adicional de material de pràctica, si vols pots portar la teva estora, però el centre disposa de material per a tos els alumnes.


Les dones  amb la menstruació ho hauran de fer saber SEMPRE al professor abans d'entrar a la classe. La pràctica es modificarà lleugerament.

- En cas de voler quedar-se embarassada, embaràs o post part s'ha de comentar SEMPRE al professor abans de començar les classes.   
(Classes especialitzades ) 

- Qualsevol problemàtica de Salut específica de l'alumne
(hipertensió,depressió,anèmia,d'altres... 
s'haurà d'explicar prèviament amb el professor amb una entrevista prèvia, anotar-lo a la fitxa de salut i recordar abans d'entrar a fer la classe qualsevol molèstia, per a treure el màxim profit de la pràctica de ioga.


QUÈ PORTO PER MATRICULAR-ME ?

- Fotografia DNI
- Dades Bancàries
- Si soc aturat o jubilat, qualsevol document que ho acrediti.
- Omplir dades Soci 

- Omplir Fitxa de Salut.

Descomptes 2017 -2018

- Si ets jubilat o estàs Aturat: Pots optar per un descompte de 5€ al mes en la teva mensualitat.

- Si pagues trimestralment tens un descompte de 10€ del preu total

Preus

Classes i Nivells

Les classes estan enfocades per Nivells per així anar progressant en la pràctica de manera gradual.

* N1 ( Classes Principiants )

Les classes de N1 són per a principiants, aquí coneixeràs les bases de la pràctica del ioga. Aquestes classes són d'una hora de duració. 
Hi ha dos tipus de tarifes. 

Quota Única Mensual ( 40 € /mes ) Et dona dret a una classe setmanal. Amb aquesta tarifa només tens dret a recuperar-les ( durant un període de 15 dies, sempre i quan avisis per telèfon ). No tens descomptes en els cursos que es vagin fent durant l,any.

Tarifa Plana ( 50€ ) Et dona dret a vindre a totes les classes del teu Nivell i gaudir de grans descomptes en tots els cursos que es faran durant l,any. 

* N 1/2 ( Classes Generals )

Aquestes classes estan enfocades per a aquelles persones que ja porten un any de pràctica a l' Estudi i que coneixen les postures bàsiques de ioga. Aquestes classes són d'una hora i quart. També es practiquen postures invertides, els alumnes que ja tenen certa pràctica i regularitat.

* Quota Única Mensual ( 42€ ) : Et dona dret a una classe setmanal. Amb aquesta tarifa només tens dret a recuperar-les ( durant un període de 15 dies, sempre i quan avisis per telèfon ). No tens descomptes en els cursos que es vagin fent durant l,any.

* Tarifa Plana ( 57€ ): Et dona dret a vindre a totes les classes del teu Nivell i gaudir de descomptes en tots els cursos que es faran durant l,any.

*N 2 ( Classes Avançades )

Aquestes classes estan enfocades per a aquelles persones que ja porten dos anys o més de pràctica a l' Estudi, que coneixen les postures bàsiques de ioga i també practiquen postures invertides amb regularitat. Aquest nivell demana una certa pràctica individual a casa, per poder continuar avançant a les classes.
 Aquestes classes són d'una hora i mitja o 1 hora i 45 minuts.

* Quota Única Mensual ( 48€ ) : Et dona dret a una classe setmanal. Amb aquesta tarifa només tens dret a recuperar-les ( durant un període de 15 dies, sempre i quan avisis per telèfon ). No tens descomptes en els cursos que es vagin fent durant l,any.

* Tarifa Plana ( 57€ ): Et dona dret a vindre a totes les classes del teu Nivell i gaudir de descomptes en tots els cursos que es faran durant l,any.


* Classes especialitzades embaràs i post Part amb bebés

50€ mes per 1 classe setmanal


* Classes de Prova

Enguany són 5€ i si vens convidat amb una entrada són Gratuïtes.


* Classes Soltes

23€ Una classe suelta. 

* Bono de 6 Classes, per a les persones que no poden tindre una certa regularitat en la seva pràctica

- Són 130€ i té una duració de Tres Mesos

* Classes individuals

- 1 hora : 40€

- 6 classes Individuals de 1 hora : 210€


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.